Bericht versturen
Tel.:
China World Technology Medical Equipment Service Group
China World Technology Medical Equipment Service Group

Van de de Wereldtechnologie van China de Medische apparatuurservicegroep

Win-win samen!

Thuis ProductenGebruikte Geduldige Monitor

De Gebruikte Geduldige Monitor van Philip X2

De Gebruikte Geduldige Monitor van Philip X2

  • De Gebruikte Geduldige Monitor van Philip X2
  • De Gebruikte Geduldige Monitor van Philip X2
  • De Gebruikte Geduldige Monitor van Philip X2
  • De Gebruikte Geduldige Monitor van Philip X2
De Gebruikte Geduldige Monitor van Philip X2
Productdetails:
Merknaam: Philip
Modelnummer: X2
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Levertijd: 3-5 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, Paypal
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Reparatie van de de Monitormodule van Philip X2 de Geduldige Type: X2
Toepassing: medische apparatuur, ICU, het ziekenhuisapparaat Garantie: 90days
Kleur: wit Indextermijnen: Voor consumptie geschikte Producten, geduldige monitormodules
Gebruik: Ziekenkamer, Afdeling, bed-Afdeling, Intern verpleegde patiëntafdeling Sterkte: Professioneel technisch team
Verkoopbescherming: Als er om het even welke die problemen door ons worden veroorzaakt zijn, zullen wij voor u kunnen he Productvoorwaarde: Het werk goed
Vervoer: Druk Levering uit Min. bestelaantal: 1pcs
Parameters: ECG, TEMPERATUREN, RESP, NIBP, SPO2 Voltageclassificatie: 110V-240v
eigenschap: Gemakkelijk te installeren, Duurzaam
Hoog licht:

De Gebruikte Geduldige Monitor van Philip X2

,

Reparatie van de de Monitormodule van Philip X2 de Geduldige

ICU-van het ApparatenPhilipilip X2 van het Medische apparatuurziekenhuis Reparatie van de de Monitormodule de Geduldige

Korte Inleiding

De geduldige monitor moet de fysiologische parameters van de patiënt controleren 24 uren, de tendens van verandering ontdekken, op de kritieke situatie wijzen, en de basis onoPhilipilipoudelijk te vormen voor de de noodsituatiebehandeling van de arts en behandeling, om de complicaties te minimaliseren en het doel te bereiken om de voorwaarde te verminderen en te elimineren.

Naast het meten van en de controle van fysiologische parameters, omvat het gebruik van monitors ook de controle van en de verwerking van medicijnen en voorwaarden before and after chirurgie.

Van de de Wereldtechnologie van China de Medische apparatuurservicegroep, als deskundige in medisch materiaal, hebben wij reeds jaren van ervaring in de productie van en het verkopen van medische apparaten en instrumenten. wij zijn altijd bij het front van het ontwikkelen van het meest geavanceerd alle soorten van medische materiaal en toebehoren om de superieure dienst voor klanten en de gehele maatschappij te verlenen

Snelle Details

Merk

Philipilip

Type X2
Garantie 90 Dagen
Het verschepen Datum 3-5 Werkdagen
Toepassing Het ziekenhuisapparaten; Medische behandeling; ICU; Medische Materiaal en Toebehoren

Brutogewicht 0.75KG
Apparatenafmeting 18*20*25cm
Activiteit

100~240V AC, 50/60 Herz

SpO2, Metingswaaier 0 ~ 100%

• Onze Kernzaken

Wij verkopen hoofdzakelijk allerlei medische apparatuur, toebehoren en reparatiedelen, met inbegrip van geduldige monitors, defibrillators, geduldige controleprinters, elektrocardiografen, elektrocardiografen, motherboards, batterijen, enz. Na jaren van marketing en ontwikkeling, zijn wij zeer bekwaam in medisch apparaattechnologie. Onze producten worden meer en meer populair en genieten in binnen- en buitenland van een goede reputatie.

Met uitstekende productkwaliteit en redelijke prijzen, is onze verkoop regelmatig jaar na jaar gegroeid. Wij zijn een vertrouwde op fabrikant, die de beste producten en de diensten verlenen aan klanten rond de wereld. Het tevredenstellen van alle behoeften van klanten is onze eeuwige achtervolging.

• Onze Andere Diensten

Naast het in dienst nemen in medische apparaten, toebehoren en van reparatiedelen verkoopzaken, specialiseren wij ons ook in het herstellen van dat soort machines en modules. Aangezien wij in het onderhoudstechnologie van het het ziekenhuismateriaal bekwaam zijn, zijn wij bekwaam in het renoveren van beschadigde machines en toebehoren.

Zo als u om het even welk die soort machine of modules hebt die met behoefte aan reparatie, gelieve vrij te voelen om ons op elk ogenblik te contacteren. Voorts is welke behoefte om te besteden aandacht aan dat u moet ervoor zorgen het reparatiepunt ongeopend is en voordien nooit hersteld. En het puntengebrek aan component is onaanvaardbaar. Dienovereenkomstig, controleer uw punt alvorens te verschepen.

De Gebruikte Geduldige Monitor van Philip X2 0

Ongeveer Garantie

De beste Heer of de dame, te merken gelieve op dat de oude en nieuwe medische apparaten met een garantieperiode van minstens 90 dagen worden geleverd en niet geleverd om onze productieworkshop te verlaten tot zij volledig door onze ingenieurs worden getest, die elk medisch apparaat en materiaal zullen behandelen. Ben zorgvuldig om ervoor te zorgen zij de efficiënte apparaten van 100% zijn.

Natuurlijk, zijn wij zeker dat u met onze producten en diensten zal worden tevredengesteld. Nochtans, als, gelieve ons zo spoedig mogelijk na geen problemen te contacteren worden gevonden. Ons uiteindelijk doel is de beste producten te ontwikkelen en te verkopen aan klanten rond de wereld. De klantentevredenheid is onze grootste achtervolging.

• Verpakking en Levering

Alle machines en eenheden worden geleverd op pallets of karton om de veiligheid in de volledige mate tijdens de transmissie ervoor te zorgen. Als internationale fabrikant, leveren wij medische apparatuur over de hele wereld, verzekerden en gevolgd als norm gebruikend vertrouwde op koeriers. Het is essentieel belangrijk voor ons voor levering uw punten voor u nauwkeurig, snel en veilig.

Wij hebben altijd grote inspanningen geleverd om de beste verzendingsdienst te verlenen. De vracht kostte grotendeels op uw plaats, tot wat u opdracht hebt gegeven en hoe u snel uw pakket zou willen worden geleverd. Als u om het even welk probleem hebt, gelieve ons op elk ogenblik te contacteren. Wij zijn blij om u te dienen.

• Sommige Voorzichtigheid

vermijden veroorzakend onnodig probleem, te lezen gelieve zorgvuldig het volgende.

Gelieve te kijken door alle beelden met geduld alvorens orden te plaatsen om het product te bevestigen is precies u of niet willen aangezien zij ook een belangrijk stuk van de productomschrijving zijn.

Wat meer, het is is de verantwoordelijkheid van de koper om voor alle douaneprijzen met inbegrip van alle belastingen en heffingen te betalen. Zo het van grote noodzaak voor u is om zich ervan te vergewissen dat het materiaal u opdracht geeft tot binnen in uw land kan worden ingevoerd. Zodra het pakket onze fabriek verlaat, is de bevrachter niet verantwoordelijk voor om het even welke vertragingen any more. Gelieve te houden het in mening die zeker is om al relevante informatie te controleren alvorens uw orden te plaatsen.

• FAQ

Q1 Hoe spoedig kunnen wij levering na betaling verwachten?
A1

Gewoonlijk 3 tot 5 werkdagen.

Q2

Wat is de voorwaarde van uw machines?

A2 Alle producten op verkoop zijn in goede het werk orde.
Q3

Wat zijn uw hoofdmerken?

A3 Philipilip, Mindray, GE, NIHON KOHDEN, Goldway, enz.
Q4 Zijn uw producten tweedehands nieuw of?
A4 Allebei.

Als u meer details wilt onderzoeken te laten gelieve ons het weten. Het verheugen zich op het ontvangen van uw vroeg onderzoek. Dank u voor uw tijd!

Contactgegevens
China World Technology Medical Equipment Service Group

Contactpersoon: Rita

Tel.: 8618279091952

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
China World Technology Medical Equipment Service Group
TianHedistrict, GuangZhou, Guangdong
Tel.:86-198-5481-5217
Mobiele site Privacybeleid | CHINA Goed Kwaliteit Gebruikte Geduldige Monitor Leverancier. © 2021 - 2024 patients-monitor.com. All Rights Reserved.